top of page

SomaBay dokonalosť na pobreží Červeného mora

POLOHA

Somabay je vzdialené len 45 minút jazdy autom od medzinárodného letiska Hurghada. Rozprestiera sa na 10tich miliónoch štvorcových metroch, pozdĺž pobrežia Červeného mora.

Poloha rezortu sa môže pochváliť jednými z najkrajších piesočnatých pláží Červeného mora a panoramatickým výhľadom na sklanaté hory v púšti.





HISTÓRIA SOMABAY

História Soma Bay rezort Soma Bay vznikol v roku 1991, kedy s myšlienkou rezortu prišla súkromná spoločnosť na pôde s rozlohou 10 000 000 m2 (2 500 akrov), aby sa stal samostatnou komunitou obklopenou nedotknutými vodami Červeného mora. Množstvo špičkových hotelov bolo postavených tak, aby mali očarujúcu atmosféru mierneho podnebia s tropickou scenériou. (Kempinski, Movenpick, Cascade, Sheraton)


TURIZMUS V SOMABAY

Soma Bay je jednou z najúžasnejších destinácií naprieč Červeným morom, kde môžete prežiť tropickú dovolenku snov.

V rezorte sa nachádzajú popredné thalassoterapeutické kúpele, ktoré sú najväčšími kúpeľmi na celej riviére Červeného mora, tiež tu najdete 18 jamkove golfové ihrisko.

PLÁŽE V SOMABAY

Najznámejšia pláž je pláž Sol Y Paradise, na ktorej sa nachádzajú štyri veľké vnútorné rezorty. Neuveriteľný plážový klub Robinson je miestom pre celú rodinu a pre dobrodruhov a nadšencov vodných športov. Potápačské a surfové centrum Lodge beach je útočiskom pre všetkých potápačov, windsurfistov a kite surfistov, ktorí hľadajú maximálny adrenalín.

Pláž Westin Soma Bay Golf Resort & Spa je miestom pre golfistov a milovníkov oddychu a prírodných krás.

Ak máte radi maximálny luxus, potom plážový rezort La Residence Des Cascades je miestom, kde zažijete nielen najúžasnejšie panoramatické výhľady na Červené more, ale aj thalassoterapeutické kúpele Les Thermes Marins Des Cascades, ktoré ponúkajú nepredstaviteľný luxusný zážitok.

Záliv Soma Bay bol postavený a navrhnutý na relaxáciu a zábavu naplnenú všetkými prvkami, ktoré potrebujete na úžasnú dovolenku. Hlavným zameraním mestského rezortu sú vodné športy, ako je potápanie a šnorchlovanie v šesťdesiatich potápačských centrách v zálive Soma, kde môžete preskúmať harmonický podmorský život Červeného mora. Môžete si tiež užiť množstvo neuveriteľného kite & windsurfingu v jeho vodách.

Je tu možnosť vyskúšať svoje šťastie a ísť na ryby do Červeného mora.

BÝVANIE V SOMABAY

Soma Bay má niekoľko dokončených obytných komplexov a ďaľšie sú vo výstavbe, pretože sa stáva čoraz obľúbenejším u egyptských a zahraničných turistov. Rezort je rozdelený do niekoľkých oblastí Soma Breeze, Mesca, Reef Town, Wadi Jebal, Bay West a Bay Central.

V rezorte je niekoľko reštarurácií, supermarket, lekáreň, kaviareň, obchodikov.

Bude sa otvrárať britská škola, čím sa zvýši počet stálych rezidentov.

Celú ponuku apartmánov nájdete v na stránkach VA REALITY.



672 views0 comments

Comments


bottom of page